Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Brussel Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Brussel Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Brussel Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Brussel Luchthaven

Autohuur Brussel Luchthaven

Auto huren Brussel Luchthaven

Brussels Airport (BRU) is de grootste luchthaven van België .Het ligt ongeveer 12 km ten noordoosten van de hoofdstad Brussel – in de buitenwijk van Zaventem .De luchthaven heeft 17 miljoen reizigers per jaar (2010), en is het belangrijkste voorbeeld voor luchtvaartmaatschappijen Brussels Airlines, Jet Airways en Jetairfly.

Vanaf Brussels Airport gaat rechtstreekse vluchten naar 200 bestemmingen in 66 landen – waaronder van / naar de luchthaven Oslo – Gardermoen .

In 2005 werd het vliegveld verkozen tot de “Best Airport in Europe” door de IATA (International Air Transport Association).

Er zijn goede vervoersverbindingen van de luchthaven naar het centrum van Brussel, en u kunt kiezen tussen taxi, trein of bus. Als u wilt dat een huurauto in Brussel, kunt u uw auto op te halen bij een van de verhuurkantoor bij aankomst op de luchthaven. Het is bekende acteurs zoals Avis, Hertz, Europcar en Sixt.

Brussels Airport heeft twee terminals (Pier A en Pier B) – waar er veel voorzieningen voor reizigers – winkels, restaurants, cafes, bars, toeristische informatie balie, apotheek, een wisselkantoor, geldautomaten, vergaderzalen, een gebedsruimte en een kapsalon.

In de omgeving van de luchthaven, zijn er 17 hotels in diverse prijsklassen, en de kortste afstand naar het Sheraton Hotel.