Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren België

Vind goedkope autoverhuur in België door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in België. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

België

Autohuur België

Auto huren België

België ligt in West-Europa, en is een van de kleinste en meest dichtbevolkte Europa landen. België heeft ongeveer 11 miljoen inwoners (2011), en grenst in het noorden door Nederland, in het oosten van Duitsland en Luxemburg in het zuiden en het westen aan Frankrijk en in het westen aan de Noordzee.Van het land officiële taal is Vlaams, Frans en Duits.

Brussel is de hoofdstad van België en is centraal gelegen in het land.Brussel is een kosmopolitische en multiculturele stad met ongeveer 150.000 inwoners (2010). Indien wordt geschat agglomeratie wordt de populatie met circa 1, 8 miljoen Brussel is de politieke, economische en culturele centrum van België, en trekt toeristen en zakelijke reizigers het hele jaar door.

Geografisch is België verdeeld in drie gebieden: een laagland, een heuvelachtig gebied en een hooggelegen gebied met een aantal bergen. De kust bestaat uit vlakten met een aantal vissershavens en badplaatsen – met inbegrip van Oostende, waar ook een veerverbinding naar de stad Ramsgate Engeland .

België is misschien het best bekend om zijn hoofdstad, waar de belangrijkste organisaties in de Europese samenwerking dat de EU en de NAVO haar zetel heeft, maar het land is ook bekend om zijn toeristische attracties van kunst, cultuur en geschiedenis. Meest historische steden van België die grote architectuur kan aanbieden zijn Antwerpen, Brugge , Brussel , Gesnt , Leuven en Mechelen.

De belangrijkste luchthaven van België is Brussels International Airport, gelegen 13 km ten noordoosten van de hoofdstad.Ook Brussels South Charleroi Airport heeft internationale vluchten, en dit is 46 km ten zuiden van Brussel.