Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Barbados

Vind goedkope autoverhuur in Barbados door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Barbados. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Barbados

Autohuur Barbados

Auto huren Barbados

Barbados is een klein eiland natie ligt tussen de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan, ongeveer 435 kilometer ten noordoosten van Venezuela .Ondanks de nabijheid van Zuid-Amerika behoren Barbados Noord-Amerika. Eiland staat een is onderdeel van de Kleine Antillen archipel, maar is zichzelf.

Barbados is areally ’s werelds veertienste kleinste staat. Op zijn breedst, het eiland is 23 kilometer en op zijn langst is de 34 kilometer. Home naar 284.589 (2009) inwoners in Barbados. Bridgetown is de hoofdstad en grootste stad.

Het eiland was een Britse kroonkolonie 1652/66. In 1966, Barbados onafhankelijk, maar bleef lid van het Gemenebest van Naties (het vroegere “Britse Gemenebest”) met koningin Elizabeth II als staatshoofd.

In 1666 is 50.000 slaven in Barbados, en vandaag werkte meer dan 90 procent van de bevolking van Afrikaanse afkomst. Een spierwit bovenlaag van planters hebben gekenmerkt Barbados. Het land de officiële taal is Engels. De plaatselijke dialect heet bajansk.

Eiland staat van Barbados is een van de meest welvarende landen van de Caraïben. De economie was in eeuwen op basis van de suikerproductie, maar uit het eerste deel van de jaren 1970 nam het toerisme als de belangrijkste bron van inkomsten.Barbados is meestal gespaard van orkanen en tropische stormen die het gebied teisteren, omdat het gelegen is verre oosten, waardoor het bijzonder aantrekkelijk voor toeristen op zoek naar een Caribisch paradijs. Het klimaat is zeer aangenaam met aanlandige wind met temperaturen in de oceaan rond de 30 graden overdag en ’s nachts fralandsvind. Belangrijkste attractie is de vele mooie witte stranden en de azuurblauwe zee. Het is goed om te surfen en snorkelen. Het eiland is grotendeels vlak, maar er zijn enkele heuvels in de richting van het eiland. De beste periode om Barbados te bezoeken is van half december tot half april in het hoogseizoen. De natste maanden zijn juli, september en oktober. Barbados heeft iets om zowel diegenen die reizen op een begroting en degenen die dat willen comfort en luxe te bieden. Veel cruiseschip stoppen in Bridgetown.

De belangrijkste luchthaven is de internationale luchthaven Grantley Adams ligt op 13 km ten oosten van Bridgetown.

Destinasjoner