Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Bahamas

Vind goedkope autoverhuur in Bahamas door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bahamas. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bahamas

Autohuur Bahamas

Auto huren Bahamas

Bahamas (Commonwelth van Bahamas) is een onafhankelijk Engels sprekende natie in West-Indië. Bahama’s bestaat uit de 700 eilanden gelegen in de Atlantische Oceaan, ten oosten van Florida in Verenigde Staten, ten noorden van Cuba en de rest van de Caribische Zee en ten westen van de Turks-en Caicoseilanden.De archipel bestaat uit 316.182 (2012) inwoners.

Bahama’s bestaat ook uit meer dan 2000 eilanden en riffen uitbreiding van 850 km ten zuidoosten van de oostkust van de VS. De dichtstbijzijnde buren zijn in het noordwesten Verenigde Staten, Cuba en Haïti in het zuidwesten en de Britse bezittingen Turks-en Caicoseilanden in het zuidoosten. De schilderachtige eilanden trekken jaarlijks miljoenen toeristen.

Het grootste eiland in de Bahama’s is op het westen en riep Andros. De hoofdstad van de Bahama’s en de grootste stad, Nassau, ligt op het kleine eiland New Providence.Andere belangrijke eilanden zijn Grand Bahama, Crooked Island, Long Island, San Salvador, Eleuthera en Great Abaco.

Toen Christopher Columbus voor het eerst ontdekt Amerika 12 Oktober 1492 was de eerste van de Bahama’s kwam hij naar. Arawak-indianen die leefden op de eilanden werden snel uitgeroeid of gedeporteerd door de Spanjaarden. Britse piraten, smokkelaars, bandieten en voortgezet drukten hun stempel op de eilanden voor vele jaren. Werd Bahamas Britse kroonkolonie in 1718. In 1973 werd de Bahama’s volledige onafhankelijkheid en opgericht als een aparte staat, maar bleef lid van het Gemenebest van Naties (het vroegere “Britse Gemenebest”) met koningin Elizabeth II als staatshoofd.

Staten zijn afhankelijk van buitenlandse investeringen en de invoer over alle levensmiddelen en industriële producten uit de VS. China is de belangrijkste buitenlandse investeerder.Maar de Bahama’s zijn nog steeds stabieler economie dan veel van de andere Caribische buren. Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten, meer dan de helft van het BBP van het land komt uit het toerisme. Het is vooral het aangename tropische klimaat en de prachtige zandstranden omringd door koraalriffen die toeristen te trekken. Elk jaar, 4,5 tot 5 miljoen toeristen het land. Eilanden hebben een subtropisch tot tropisch klimaat dat wordt gemodereerd door de Golfstroom, in het bijzonder in de winter.

Bahama’s heeft verschillende luchthavens. Het belangrijkste is, Lynden Pindling International Airport op New Providence, Grand Bahama International Airport op Grand Bahama Island, en Marsh Harbour International Airport op Abaco Island.

Destinasjoner