Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Argentinië

Vind goedkope autoverhuur in Argentinië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Argentinië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Argentinië

Autohuur Argentinië

Auto huren Argentinië

Argentijnse Republiek is gelegen ten zuidoosten van Zuid-Amerika, en is areally de achtste grootste land ter wereld. Argentinië grenst in het oosten door de Atlantische Oceaan, Uruguay en Brazilië , in het noorden door Paraguay en Bolivia en in het westen en zuiden van Chili.Argentinië heeft een bevolking van circa 41,3 miljoen (2010), en de officiële taal is het Spaans.

Argentinië heeft grote klimaatschommelingen met een subtropisch klimaat in het noorden, een gematigd klimaat in de centrale regio’s en subantarctische klimaat in het zuiden.

De kustlijn in het oosten is de volledige 2575 km en bestaat uit vele diepe inhammen. In het westen, de vorming van de Andes een natuurlijke grens aan Chili .Hoogste berg in Argentinië Aconcagua, die stijgt 6.962 meter boven de zeespiegel Ten noorden van het land – aan de grens van Brazilië – zijn de bekende Iguazufallene, die een van de grootste toeristische attracties van Zuid-Amerika.De waterval is een UNESCO World Heritage Site.

Cultureel, Argentinië is misschien wel het meest bekend om zijn tango, die zijn oorsprong in de late 1800’s. Bovendien kan het land bieden toeristen een gevarieerd en mooi landschap, interessante architectuur, lekker eten en wijn, winkels en een verscheidenheid aan outdoor activiteiten zoals golf, skiën, zwemmen en watersporten.

Hoofdstad van Argentinië – Buenos Aires – Gelegen op het oosten door de rivier Río de la Plata, en is een bruisende havenstad met een internationaal tintje.Ongeveer 1/3 van de bevolking van het land woont in of rond de hoofdstad. Licht uit Buenos Aires is de belangrijkste luchthaven van Argentinië – Ezeiza International Airport.