autoverhuur      
 

 

Auto Huren | Tips voor het huren van een auto | Klantendienst | Over ons

 
     
 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvangen als eerste de beste aanbiedingen.

>> Aanmelding

 

Download iPhone-app

Download de iPhone-app en boek rechtstreeks vanaf uw gsm.

>> Download

 

 

 

 

Autoverhuur België

Home > Auto Huren België

Vind goedkope autoverhuur in België door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in België. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

 

Waarom een auto huren via ons?

 

Wij garanderen lage prijzen via vergelijkingen

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn inbegrepen in de prijs
  Lokale belastingen, kosten en luchthaventaksen zijn inbegrepen
  24/7 klantendienst via e-mail en telefoon
  Geen verborgen kosten of creditcardkosten

Populaire bestemmingen

Antwerpen

vanaf €16 per dag

 

Brussel Luchthaven

vanaf €18 per dag

 

Alle bestemmingen

 

Antwerpen
Brugge
Brussel

Brussel Luchthaven Zaventem

Brussel South Charleroi Luchthaven

Gent

Hasselt

Kortrijk
Leuven
Luik

Mons

Namur
Oostende
Tournai

Zaventem

België

Autohuur België
Auto huren België

België ligt in West-Europa, en is een van de kleinste en meest dichtbevolkte Europa landen. België heeft ongeveer 11 miljoen inwoners (2011), en grenst in het noorden door Nederland, in het oosten van Duitsland en Luxemburg in het zuiden en het westen aan Frankrijk en in het westen aan de Noordzee.Van het land officiële taal is Vlaams, Frans en Duits.

Brussel is de hoofdstad van België en is centraal gelegen in het land.Brussel is een kosmopolitische en multiculturele stad met ongeveer 150.000 inwoners (2010). Indien wordt geschat agglomeratie wordt de populatie met circa 1, 8 miljoen Brussel is de politieke, economische en culturele centrum van België, en trekt toeristen en zakelijke reizigers het hele jaar door.

Geografisch is België verdeeld in drie gebieden: een laagland, een heuvelachtig gebied en een hooggelegen gebied met een aantal bergen. De kust bestaat uit vlakten met een aantal vissershavens en badplaatsen - met inbegrip van Oostende, waar ook een veerverbinding naar de stad Ramsgate Engeland .

België is misschien het best bekend om zijn hoofdstad, waar de belangrijkste organisaties in de Europese samenwerking dat de EU en de NAVO haar zetel heeft, maar het land is ook bekend om zijn toeristische attracties van kunst, cultuur en geschiedenis. Meest historische steden van België die grote architectuur kan aanbieden zijn Antwerpen, Brugge , Brussel , Gesnt , Leuven en Mechelen.

De belangrijkste luchthaven van België is Brussels International Airport, gelegen 13 km ten noordoosten van de hoofdstad.Ook Brussels South Charleroi Airport heeft internationale vluchten, en dit is 46 km ten zuiden van Brussel.

 

 

     
 

Autoverhuur 24

Klantendienst

Informatie

Populaire landen